Snacks
Tidigt skördade gröna oliver
Kanderade med madrascurry och socker
En blandning av säsongens nyskurna grönsaker med en dipp av syrad grädde, majonnäs och örter
Vispad smetana, picklad lök och potatischips
Nybakat bröd serveras med gammaldags kärnat hantverkssmör från Frankrike
Förrätter
Chèvrecrème, krispig endiviesallad, rostade hasselnötter och dadlar, serveras med en honungs- och sherryvinägrett
Gravad och tunt skuren i skivor, serverad med vinägrett på apelsin och vanilj, Marconamandel och jalapeñoolja
Terrine på lantligt franskt vis med torkade plommon, konjak och pistage, serveras med cornichons, sallad och rustik senap
Tartar på svensk biff med dragon, torkad crème fraîche, chiliolja samt krispiga pommes allumettes
Husets egna ravioli fyllda med blomkål och ricotta, serveras med salvia, brynt smör och nyriven lagrad ost
Bakad purjolök med smörig soubisesås, toppas med hasselnötspraliné, riven mesost och friterad purjolök
Klassiskt gratinerade bourgognesniglar med vispat smör smaksatt med färska örter, vitlök och Vin Jaune
Huvudrätter
Stor tomatsallad av olika sorters tomater med mixade salladsblad, lufttorkad skinka, riven Hallands Siren, picklad lök, olivolja, mynta och citronverbena samt rostat bovete
Ugnsbakad spetskål med smålökar, fint riven gravad äggula och en beurre blanc-sås med smak av champagne
Gratinerad briochsandwich med Comté och lufttorkad skinka
Vinkokta blåmusslor med smak av rökt smör och fines herbes. Serveras med Collages pommes frites
Fransk löksoppa à la maison. Serveras med Comtéost, smörskum med smak av rostad brioche och friterad Pommes Anna
Torskrygg med sauce Grenobloise smaksatt med rostat bröd och brynt smör. Serveras med krossad potatis, citron och persilja
Tartar på svensk biff med dragon, torkad crème fraîche, chiliolja samt krispiga pommes allumettes och Collages pommes frites
Stekt kycklinglår serveras med ostronskivling, varmrökt sidfläsk och smålökar samt rödvinssky och len potatispuré
Klassisk ryggbiff med Collages pommes frites, sauce bearnaise, citron och kryddig vattenkrasse
Desserter
En profiterolbakelse fylld med nygjord kaffeglass och en crème smaksatt med bourbon whiskey
En klassiker och ett måste i vår meny. Vår crème brûlée är smaksatt med ingefära och vanilj, och serveras under ett knäckigt täcke av karamell
Mjölkglass med smak av vanilj, direkt från glassmaskinen med blåbär och yuzugelé
”På en tallrik”
Vårt val av franska ostar med marmelad i säsong och nybakat bröd