Collations
Kanderade med madras curry och socker
Tidigt skördade gröna oliver
Vispad smetana, picklad lök och potatischips
Nybakat bröd serveras med gammaldags kärnat hantverkssmör från Frankrike
Entrées
Gravad och tunt skuren i skivor, serverad med vinägrett på apelsin och vanilj, Marconamandel och jalapeñoolja
Bakad purjolök med smörig soubisesås, toppas med hasselnötspraliné, riven mesost och friterad purjolök
Klassiskt gratinerade bourgognesniglar med vispat smör smaksatt med färska örter, vitlök och Vin Jaune
Tartar på svensk biff med dragon, torkad crème fraîche, chilicrème samt krispiga pommes allumettes
Plats Principaux
Örtmarinerad kyckling med romansallad, caesardressing, vitlökskrutonger och riven Parmesanost
Gratinerad briochesandwich med Comté och lufttorkad skinka
Fransk löksoppa à la maison. Serveras med Comtéost, smörskum med smak av rostad brioche och friterad Pommes Anna
Ugnsbakad spetskål med smålökar, fint riven gravad äggula och en beurre blancsås med smak av champagne
Tartar på svensk biff med dragon, torkad crème fraîche, chilicrème samt krispiga pommes allumettes och Collages pommes frites
Klassisk ryggbiff med skummad sauce béarnaise, citron och kryddig vattenkrasse serveras med Collages pommes frites
Dessert
Vårt val av franska ostar med marmelad i säsong och nybakat bröd
En klassiker och ett måste i vår meny. Vår crème brûlée är smaksatt med ingefära och vanilj, och serveras under ett knäckigt täcke av karamell
En profiterolbakelse fylld med nygjord kaffeglass och en crème smaksatt med bourbon whiskey